הכל מתחיל

בחומרי הגלם


 

הכל על חוות צוק

על החווה ועלינו בכלל

 אודות:

חוות צוק נמצאת בגבעות הציוריות של עמק האלה והוקמה על ידי תומר בשנת 1998.

החווה היא חווה יצרנית, בה העיזים והכבשים רועות במרעה, מגדלים ירקות בגינות השדה, מייצרים שמן זית, יין, כובשים ומתסיסים ירקות ומכינים ריבות ריבות ביתיות בהתאם לעונות השנה.

בקיץ מגדלים עגבניות ומלפפונים, חצילים, שעועית, לוביה, תירס, ועוד ועוד…הקיץ מלא בצבעים וטעמים.

בחורף גדלים ירקות שורש, גזר בכל מיני צבעים, הרבה עלים ירוקים, ליקוט מהחורש, חובזה, לשון פר, עולש, אספרגוס, פטריות, אורניות ואוזני קלח. חורף של ירוק רענן.

בסתיו מוסקים זיתים ומכינים שמן זית, כובשים זיתים למעדנייה ומתסיסים ענבים ליין.

בשנת 2008 תומר החליט להביא את החווה לעיר ופתח בתל אביב את "חוות צוק המעדנייה" ברמת אביב. המעדנייה מציעה את מיטב התוצרת של החווה: בשר טלה וגדי, גבינות עיזים, ירקות אורגנים מהחווה, שמן זית איכותי, יין שלנו, יחד עם תוצרת איכותית של יצרנים מובחרים אחרים. במעדנייה תפריט אוכל מוכן יומי, אוכל מוכן לחג, דגים כבושים וקפואים, לחמים ועוד.

בקצביה שבמעדניה תמצאו בשר טרי, סטייקים משובחים, נתחי פרימיום ועוד

בהמשך הדרך, הצטרף לתומר השף אסף שנער ויחד פתחו השניים את המסעדה, הסמוכה כיום למעדנייה. הרעיון המרכזי במסעדה הוא לעלות לצלחת את מוצרי המשק האוטרקי שלנו: תפריט המסעדה ברמת אביב מורכב כולו ממוצרי החווה, המעדנייה והקצביה, FARM  TO TABLE אמיתי!.

אחת לתקופה אנו מקיימים קרקס על גחלים- חווית אוכל מושלמת המתקיימת בדרך כלל בטבע- ביקבים ובמקומות מיוחדים- עם קהילה של לקוחות מכורים המחכים שוב ושוב לקרקס הבא.

כיום חוות צוק ידועה כמסעדת בשרים מהמובילות בישראל. כאשר בנוסף לכל אלה, השקנו שירות מעדנייה ONLINE  ושירות אטליז עד הבית לחוויה מושלמת עבורכם.

חוות צוק
ירקות אורגניים מהחווה
מוצרי חוות צוק
ירקות אורגנים
בייצים מחוות צוק
ירקות אורנגים טריים